Dissabte, 20 d'abril de 2024
trànsit

Mor el conductor d'una motocicleta en accidentar-se a la font de les Bagasses

Els fets han tingut lloc poc abans de les vuit del vespre a la carretera C-13

Jordi Ubach Llorens 4 de juliol de 2017 a les 22:59
El motorista ha sortit de la via i ha perdut la vida | Toni Serrano
El conductor d'una motocicleta ha mort aquest dimarts al vespre en accidentar-se en solitari amb el seu vehicle al límit entre les comarques de la Noguera i el Pallars Jussà, al terme municipal de Camarasa. El sinistre ha tingut lloc al quilòmetre 71 de la carretera C-13, a l'altura de la font de les Bagasses, segons ha informat el Servei Català de Trànsit.

Per causes que encara s'estan investigant, una motocicleta va sortir de la via i va morir el conductor i únic ocupant del vehicle. Es tracta de R.P.E, un home de 20 anys, nacionalitat espanyola i amb veïnatge a Barcelona. 

Els Mossos d’Esquadra han rebut l'avís de l'accident a les 19.54 hores. Arran del sinistre s'han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dos vehicles dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no han pogut fer res per salvar la vida al motorista.

Aquest és el segon accident mortal de moto a la carretera C-13 en menys d'un mes. El passat 11 de juny un altre motorista va perdre la vida en xocar amb un turisme a l'encreuament de Guàrdia de Noguera. Des d'aquell dia, han estat cinc els accidents de trànsit registrats a les carreteres pallareses. 

Amb aquesta víctima mortal, ja són 23 els motoristes que han perdut la vida aquest 2017 a les carreteres catalanes, 11 més que l'any passat a la mateixa data. Davant d'això, el Servei Català de Trànsit demana als motoristes més percepció del risc i consciència de la seva fragilitat i a la resta d'usuaris, respecte i actituds de protecció per reduir les víctimes d'aquest col·lectiu.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació