Divendres, 19 d'abril de 2024
referèndum

​L'alcalde socialista de la Torre de Cabdella deixarà un local pel referèndum

Josep Maria Dalmau diu que votarà al referèndum però no exigirà als funcionaris que hi col·laborin "per poder salvar els seus llocs de treball"

ACN 3 de juliol de 2017 a les 18:01
Pla mig de l'alcalde de la Torre de Cabdella, Josep Maria Dalmau | ACN
L'alcalde de la Torre de Cabdella, Josep Maria Dalmau, ha assegurat que té previst votar al referèndum sobre la independència de Catalunya que ha convocat el Govern per al proper 1 d'octubre. En aquest sentit, Dalmau també ha afegit que si la Generalitat li ho demana, actuarà amb "lògica" i deixarà el local on sempre s'ha votat al municipi.

Dalmau ha remarcat que ell creu en la democràcia i per això considera que s'ha de poder votar en una qüestió com la de l'1-O. El que no farà és "exigir" als funcionaris que col·laborin amb al referèndum, "per poder assegurar els seus llocs de treball si vénen males", ha afegit. Dalmau s'afegeix a la llista d'alcaldes socialistes de la demarcació de Lleida, com el de Les (Val d'Aran) o el d'Arbeca (Garrigues), que han anunciat que col·laboraran amb el referèndum.

Dalmau també ha explicat que no tenen previst portar a debat del ple municipal aquesta qüestió i ha recordat que formen part de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) "des del principi". En aquest sentit ha reiterat que això és així, perquè ell és demòcrata i va posar la incorporació a l'AMI a votació del ple; tots els regidors hi van votar a favor menys ell, que es va abstenir.

El PSC-CP mana a la Torre de Cabdella amb 4 regidors i al ple també hi ha representació de PDeCAT, que hi té dos edils, i de la CUP, que en té un.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació