Dimarts, 23 d'abril de 2024
Música

Els castells de frontera s'omplen de música un any més

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera tornarà a portar la música en uns indrets carregats d'història

Redacció 29 de juny de 2017 a les 10:31
La Col·legiata de Mur acollirà un dels concerts del festival | Castell de Mur
Torna un any més -i aquest serà la tretzena edició- el Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà, amb la col·laboració de l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents. El preu dels concerts és de cinc euros i els assistents disposaran d'autocars gratuïts amb sortida i arribada a Tremp. 

El Castell de Llordà acollirà una proposta instrumental i vocal innovadora de música pop i jazz de cambra. La cantant Alba Llibre, acompanyada pel teclista Xavier Capellas i el guitarrista Jordi Bonell, presentaran Underwear, un disc d'èxit d'atmosfera intimista basat en arranjaments de Capellas de peces modernes conegudes. En finalitzar l'actuació, que tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda, hi haurà un tast de vins de la comarca. 

La participació pallaresa d'aquesta edició recaurà en l'actuació de la Coral d'Isona que actuarà el diumenge 9 de juliol a l'església romànica de Covet interpretant el programa Cançons d'amor i de pau, sota la direcció de Lluís Roy. 

Els assistents a Santa Maria de Mur podran escoltar la formació Auditexaudi, un dels millors cors femenins del país, acompanyats en aquesta ocasió pel baríton Tomàs Maxé i la viola de gamba d'Anna Casademunt. Els músics presentaran Contrast, un programa original que combina la música més antiga dels rituals religiosos amb la contemporània del compositor Josep Soler. La cita a Mur serà el diumenge 16 de juliol.
 

Consulta el programa del 13è Festival del Romànic i dels Castells de Frontera

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació