Dimarts, 23 d'abril de 2024
Música

La Vall Ferrera s'omple de música i dansa pel Festival Muda

El cantant Roger Mas serà el cap de cartell de la tercera edició del festival

Redacció 23 de juny de 2017 a les 10:44
Les mudes són peces musicals preparades a propòsit del festival | Festival Muda
Arriba la tercera edició del Festival Muda. La Solana de la Coma de Burg, a la Vall Ferrera, s'omplirà aquest cap de setmana de música i dansa. El cap de cartell serà l'actuació del cantant Roger Mas que interpretarà les cançons que han meravellat la crítica musical catalana. 

El festival, organitzat per l'Associació Cultural Gençana de la Coma de Gurb, arrencarà el dissabte a les sis de la tarda, amb l'actuació de Minimal Hits. Rusó Sala&Alex Tobias, Roger Mas, Xarim Aresté i el Dj Grounchoo completaran la programació del dissabte. Diumenge arribaran les activitats culturals i familiars, com un maridatge de vi i formatge, un taller de llana amb l'Associació Obrador Xisqueta o un espectacle de contes, entre d'altres activitats. 

Totes les actuacions aniran acompanyades de les mudes, unes peces breus -d'entre dos i deu minuts- de música i dansa creades a propòsit per al festival per les ballarines Anna Rubió, que a més és la directora del festival, Sara García-Guisado, Aina Gargallo i el ballarí Juny Sun.  El festival pren el relleu del Petit Burg Festival, que es va celebrar durant tres edicions a la mateixa població. Segons l'organització, el propòsit del festival és promoure el desenvolupament i l'economia local i incrementar el valor artístic i cultural del municipi. Els abonaments tenen un preu de 30 euros. Les entrades per als concerts de la tarda és de 15 euros, mentre que per a la sessió de nit, el preu és de 20 euros. 
 

Consulta el programa del Festival Muda

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació