16 d'abril de 2024
TV3

Recupera el «Divendres» de TV3 sobre els raiers i les falles

Espartac Peran i tot l'equip del programa van connectar en directe des de la Pobla de Segur

Redacció 20 de juny de 2017 a les 11:26
Els fallaires van mostrar com es prepara la falla | TV3
Durant la setmana passada, el programa Divendres, va estar emetent des de la Pobla de Segur. Espartac Peran i tot l'equip van connectar en directe des d'aquesta localitat i els seus voltants, com el pantà de Sant Antoni, en els programes de dilluns, dimarts i dimecres. 

El moment més esperat de la setmana va arribar dimecres, quan al programa van parlar de dues de les tradicions més significatives de la Pobla: els fallaires i els raiers. 


En la primera part de la connexió, els raiers van centrar l'atenció. El conductor del programa, Espartac Peran, va pujar dalt d'un rai per recrear el descens pel riu Noguera Pallaresa. Tot seguit, van passar a parlar de les falles, que just aquest cap de setmana han celebrat la baixada. Sis fallaires van mostrar com es prepara la torxa a partir de la fusta d'avellaner i de pi negre. 

En la resta de programes, els espectadors van descobrir algunes de les paraules pròpies del pallarès, els millors plats de la gastronomia de la Pobla i les activitats lúdiques i esportives del territori. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació