Dissabte, 20 d'abril de 2024
Jussactiu

Jussactiu reivindica la millora de les comunicacions viàries amb Barcelona

La Societat del Foment del Pallars Jussà va celebrar dijous passat la Junta General Ordinària

Redacció 20 de juny de 2017 a les 09:32
La necessitat de millorar les comunicacions va centrar la Junta de Jussactiu | Moisès Jordi
La millora de les comunicacions va ser la principal reivindicació de Jussactiu, la Societat de Foment del Pallars Jussà, en la Junta General Ordinària celebrada dijous passat a l'Epicentre de Tremp. En aquesta trobada es va informar de les diferents jornades de treball que s'estan realitzant des de la comissió d'infraestructures de Jussactiu amb el secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font.

L'objectiu d'aquestes jornades és estudiar tècnicament els diferents trajectes que poden millorar-se perquè les comunicacions viàries entre el Pallars i l'Àrea Metropolitana de Barcelona siguin més ràpides i segures. En aquest sentit, el president de Jussactiu, Josep González, va posar damunt la taula la necessitat d'avançar i escollir el tram en el qual s'ha de començar a invertir, a causa del "gran dèficit històric" que hi ha en infraestructures al territori "des de fa més de 30 anys". 

La junta va servir també per presentar i aprovar els comptes anuals del 2016. A més, es va presentar l'informe de gestió del darrer any, en que s'incloïa el Postgrau en Gestió de Destinacions de Turisme de Muntanya, que s'iniciarà aquest octubre conjuntament amb la Universitat d'Andorra. 

Finalment, es va informar de l'ampliació de capital de l'entitat cap al Pallars Sobirà. Segons la Societat de Foment, gran part dels ajuntaments de la comarca i el propi Consell Comarcal del Pallars Sobirà estan fent tràmits per formar-ne part, juntament a unes quantes empreses privades. Tot i això, des de l'entitat es considera que cal "donar-li una empenta final" perquè s'hi sumin més empreses. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació