Dissabte, 20 d'abril de 2024
socis

Ja tenim guanyadora de la nit d'hotel a El Rantiner de Taüll!

Es tracta d'una nova promoció exclusiva per als socis de Pallars Digital

Redacció 12 de juny de 2017 a les 12:38
La nit d'hotel amb esmorzar inclòs per a dues persones a l'Hotel el Rantiner de Taüll ja té guanyadora. Es tracta de Mireia V. (Tremp), que ha estat seleccionada mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest dilluns al migdia. Enhorabona a l'afortunada!

L'Hotel el Rantiner és un indret familiar i acollidor. Disposa de 28 habitacions dobles amb bany i 3 suites amb banyera d'hidromassatge. Tot això davant de l'església romànica de Sant Climent de Taüll. Totes les habitacions integren terra amb parquet de fusta, calefacció, telèfon directe i TV, assecador de cabell i connexions a Internet wifi.
 

Hotel el Rantiner, a Taüll. Foto: Hotel el Rantiner


Aquest sorteig forma part de la campanya d'associats de Pallars Digital. Hi han participat un total de 45 persones, les que s'han fet sòcies del diari aquest primer any de campanya. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari per només 36 euros/any! Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

Proper sorteig: 10 de juliol

En els pròxims dies desvetllarem el premi del proper sorteig, que tindrà lloc al voltant del 10 de juliol. Com sempre, hi participaran tots els lectors que ja són socis i els que se'n facin abans del mateix dia 10. Molta sort!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació