Dissabte, 20 d'abril de 2024
Futbol

El FIF Lleida i l'Orgel·lia triomfen al torneig de futbol base de Rialp

L'Escola de Futbol de la Val d'Aran i l'Escola de Futbol de la Pobla de Segur guanyen en categoria prebenjamí i benjamí

Redacció 12 de juny de 2017 a les 12:24
Un dels equips fent exercicis d'escalfament damunt el terreny de joc | Emili Resa
El FIF Lleida i l'Orgel·lia han estat els triomfadors del 7è Torneig de Futbol Base de Rialp, que s'ha disputat aquest cap de setmana a la població pallaresa. El FIF Lleida es va adjudicar els campionats en categoria infantil i aleví, mentre que en categoria cadet va ser l'Escola de Futbol Orgel·lia de la Seu d'Urgell qui es va endur el trofeu.

Pel que fa als equips pallaresos, l'Escola de Futbol Rialp va acabar tercer en categoria aleví i segon en categoria cadet, mentre que el CF Pobla de Segur va quedar tercer en categoria cadet. Els més petits també van donar mostres de bon futbol. L'Escola de Futbol Val d'Aran es va adjudicar el trofeu en categoria prebenjamí, mentre que l'Escola de Futbol Pobla de Segur es va endur el trofeu en categoria bejamí. 

En total, el municipi pallarès ha acollit durant tot el cap de setmana uns 400 joves futbolistes de nou clubs catalans i vint-i-tres equips en cinc categories diferents. En el torneig hi han participat, entre d'altres clubs, el RCD Espanyol, el CF Pobla de Segur, l'EF Val d'Aran, l'EF Rialp, el CF Vilafranca i la Selecció Lleidatana Alevina de Futbol.

La competició es juga en format de lligueta classificatòria i el posterior enfrontament directe segons la classificació. A més, com a premi als jugadors dels equips del Pirineu, també es van jugar tres triangulars: dos de les categories prebenjamina i benjamina el dissabte, i un altre de la categoria cadet, el diumenge. 

Aquest torneig mou al voltant d'unes 2.000 persones, la qual cosa genera un gran impacte per Rialp i els pobles del voltant. L'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, ha fet un balanç positiu del torneig. "Ens ha acompanyat el temps i ens ha visitat molta gent, entre pares, mares i familiars dels jugadors", ha assenyalat.

Sabarich ha dit que el torneig s'ha convertit en un "fi de festa" per l'Escola de Futbol del FC Rialp, i ha assegurat que ja s'han centrat en millorar, si cap, l'edició de l'any que ve. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació