Dijous, 25 d'abril de 2024
Poesia

Cap de setmana de poesia al Parc Natural de l'Alt Pirineu

Aquest cap de setmana se celebra una nova edició del cicle "Poesia als Parcs"

Redacció 8 de juny de 2017 a les 11:24
Farrera acollirà els recitals poètics, enmig d'un paisatge idíl·lic | Imma Gallimó
Percebre la poesia d'una manera inèdita. Aquest és l'objectiu del cicle Poesia als Parcs que organitza, aquest cap de setmana, la Diputació de Barcelona i que porta recitals poètics a diferents paratges naturals. 

El Parc Natural de l'Alt Pirineu serà un dels escenaris d'aquests recitals. El Centre d'Art i Natura (CAN) de Farrera serà el punt de trobada dels assistents, que, aquest dissabte a partir de les set de la tarda, podran gaudir dels últims treballs poètics de David Caño, Míriam Cano i Carles Rabassa, l'últim premi de poesia Ciutat de Barcelona.

A més, la cita estarà amenitzada per l'acompanyament musical del percussionista de la Seu d'Urgell, Arnau Obiols. El diumenge continuarà el certamen amb una passejada poètica fins l'ermita de Santa Eulàlia d'Alendo. 

Els recitals poètics seran enregistrats i es podran veure al canal de Youtube del cicle. Poesia als Parcs. Lletres i paisatges és una iniciativa que s'emmarca dins del programa cultural Viu els Parcs, de la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona. Aquest any es faran sis recitals poètics en espais protegits. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació