Divendres, 19 d'abril de 2024
crae

La CUP critica l'«actitud criminalitzadora» dels veïns de Tremp que s'oposen al CRAE

La formació cupaire assegura a través de Twitter que sent "vergonya" dels veïns, als que acusa de "viure al núvol de la hipocresia"

Redacció 31 de maig de 2017 a les 13:39
Els veïns estan en contra de la ubicació del CRAE | Darío Albert
La CUP Pallars ha criticat l'"actitud criminalitzadora" dels veïns que s'oposen a la instal·lació del nou Centre Residencial d'Acció Educativa (CRAE) en un edifici del carrer Girona de Tremp, després que els darrers dies la major part dels seus propietaris hagin iniciat una campanya de protesta contra la ubicació d'aquest nou centre d'acolliment de menors tutelats.

En un parell de piulades al seu compte de Twitter, la formació cupaire assegura que sent "vergonya" de l'actitud dels veïns, a qui acusa de "criminalitzar i excloure infants i joves sense conèixer-los" i de viure "al núvol de la hipocresia". La CUP també ha qualificat el conflicte de "classista". 
 
Els veïns asseguren estar a favor d'aquest servei, però consideren que una comunitat de propietaris no és el lloc més adient per ubicar un centre d'aquestes característiques. És per aquest motiu que han demanat a l'Ajuntament de Tremp que en reconsideri la seva ubicació. Per fer palès el seu malestar han penjat cartells de venda i pancartes amb el lema CRAE sí, aquí no és el lloc als balcons de l'edifici.
 
 ENQUESTA: Comparteixes les protestes dels veïns?

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació