Dimecres, 24 d'abril de 2024
bàsquet

Sort viurà la final de Catalunya cadet femení de bàsquet

Les jugadores de Terrassa, l'Hospitalet, Barcelona i Girona es disputaran el campionat aquest cap de setmana

Redacció 25 de maig de 2017 a les 12:49
Durant el cap de setmana es jugaran quatre partits | Ajuntament de Sort
El Pavelló d'Esports els Til·lers, de Sort, acollirà la Final del Campionat de Catalunya de cadet femení de bàsquet. Durant el cap de setmana se celebraran quatre partits, les dues semifinals el dissabte i dues finals el diumenge. 

El primer partit serà el dissabte a les cinc de la tarda, en l'enfrontament de Jet Rosa de Terrassa contra el CEJ L'Hospitalet. A les set de la tarda, arribarà el torn del Lima-Horta Bàsquet i el Citylift Geieg Unigirona B. Els equips vencedors dels primers enfrontaments jugaran la final per proclamar-se campiones. Serà el diumenge a un quart d'una del migdia. Abans, s'haurà disputat el partit per decidir la tercera i la quarta posició. 

La final a quatre està organitzada pel CB Sort, la Federació Catalana de Bàsquet i l'Ajuntament de Sort. Aquesta és la tercera vegada que el municipi acull la fase final de la competició, aquest cop en la categoria de cadet. L'Ajuntament espera que, durant el cap de setmana es pugui veure una bona jornada esportiva i que tant les jugadores com el públic assistent gaudeixin de l'entorn cultural i natural del municipi. 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació