Dijous, 25 d'abril de 2024
socis

Guanya una nit d'hotel per a dos persones a la Vall de Boí!

Sortegem entre tots els socis una nit amb esmorzar inclòs a l'hotel el Rantiner, amb vistes privilegiades a l'església romànica de Sant Climent de Taüll

Redacció 23 de maig de 2017 a les 17:40
T'imagines obrir la finestra de bon matí i gaudir de les vistes privilegiades de l'església romànica de Sant Climent de Taüll? Vols passar una nit en un dels paratges més espectaculars del nostre entorn? Aquest mes de juny els socis de Pallars Digital podran optar al sorteig d'una nit + esmorzar per a dues persones a l'Hotel el Rantiner de Taüll, situat al bell mig de la Vall de Boí.

L'Hotel el Rantiner és un indret familiar i acollidor. Disposa de 28 habitacions dobles amb bany i 3 suites amb banyera d'hidromassatge. Tot això davant de l'església romànica de Sant Climent de Taüll. Totes les habitacions integren terra amb parquet de fusta, calefacció, telèfon directe i TV, assecador de cabell i connexions a Internet wifi.
 

El premiat podrà fer efectiva la nit d'hotel durant els mesos de setembre i octubre de 2017. Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de juny. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem la nit d'hotel per a dos persones a la Vall de Boí. Molta sort!

Col·labora amb el diari

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de rebre un butlletí quinzenal i de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació