Divendres, 19 d'abril de 2024
Salut

Joves del Sobirà debaten sobre el consum i l'abús de les drogues

Els alumnes participen en les jornades incloses al projecte "No perdis el nord!"

Redacció 22 de maig de 2017 a les 10:29
Un total de 120 alumnes van participar a les jornades | Oficina Jove Pallars Sobirà
Fins a 120 alumnes de 3r i 4t d'ESO dels instituts INS Hug Roger III, de Sort, i del SES Morelló d'Esterri d'Àneu van participar, divendres passat, a les jornades de Salut Activa. El programa d'aquest any, organitzat per l'Oficina Jove del Pallars Sobirà i que arriba a la vuitena edició, va girar al voltant del consum i l'abús de drogues. 

Les jornades monogràfiques de salut activa són un programa de suport a l'educació emocional per adolescents, destinat a la prevenció de riscos psciosocials i de salut dels joves. El projecte es completa amb un seguit d'actuacions prèvies, com sessions de tutories amb els alumnes o formacions pel professorat a càrrec de l'Associació Projecte Home. 

L'alberg de les Planes de Son va acollir els actes de la jornada, que es van iniciar amb la projecció d'un vídeo de joves opinant sobre drogues i alcohol i d'un curtmetratge elaborat pels alumnes de 3r i 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat de l'INS Pere Borrell de Puigcerdà. A continuació, la companyia teatral Zoo(i)lògic van conduir uns tallers per treballar habilitats socials com el respecte, la responsabilitat personal o la confiança. L'activitat va cloure amb un teatre-fòrum, amb els prop¡s joves com a protagonistes. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació