Dissabte, 20 d'abril de 2024
doctor music festival

Els primers abonaments del Doctor Music 2019, a la venda el 30 de maig

Els tiquets, limitats i a un preu especial, s'anomenen "YEA!" i "Pájaro en mano"

Redacció 19 de maig de 2017 a les 11:22
Imatge d'un cartell promocional del festival | Doctor Music
Quan encara no s'ha fet públic el cartell dels artistes que hi actuaran, el Doctor Music Festival 2019 posarà a la venda els primers abonaments del festival el pròxim 30 de maig. Es tracta d'entrades limitades a un preu especial per a un festival que se celebrarà a Escalarre els dies 12, 13 i 14 de juliol de l'any 2019. Els abonaments s'anomenen YEA! (Yo Estuve Allí) i Pájaro en mano.

L'abonament YEA! tindrà un preu reduït de 125 euros per a totes aquelles persones que ja han acreditat que van assistir a edicions passades del festival. El 15 de juliol és la data límit per adquirir aquest abonament i cada comprador en podrà comprar un màxim de 4. L'abonament Pájaro en mano costarà 175 euros i comptarà amb avantatges com l'entrada a la zona d'acampada abans de l'obertura oficial del recinte. Aquest abonament es podrà adquirir fins al 31 d'agost i també es limitarà a un màxim de 4 per cada comprador.

El dia 30 de maig també es posarà a la venda el Tickets Camp per la zona d'acampada a un preu de 20 euros, que inclou pàrquing de llarga durada. L'abonament només es podrà adquirir si prèviament s'ha comprat el tiquet YEA! o Pájaro en mano. Vehicles com caravanes o furgonetes de gran capacitat hauran d'adquirir un altre tipus d'abonament que sortirà a la venta pròximament.

Els prats de les Valls d'Àneu on se celebrarà el festival compta amb unes 140 hectàrees de terreny, de les quals 28 es dedicaran al festival. Amb aquest espai també hi haurà zones de restauració amb food trucks i supermercat 24 hores. Albert Adrià, traslladarà tot el seu equip del restaurant Tickets a Escalarre durant l'edició Reincarnation.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació