Dijous, 18 d'abril de 2024
hospital del pallars

Salut desencalla la contractació del nou gerent de l'Hospital del Pallars

El departament descarta el recurs presentat per Compromís pel Pirineu | Els retards en la contractació han generat malestar entre els professionals sanitaris

Redacció 10 de maig de 2017 a les 09:25
L'Hospital del Pallars, a Tremp | Ajuntament de Tremp
El Departament de Salut ha fet efectiu el contracte amb Francesc Guerra com a nou gerent de l'Hospital del Pallars i del Sant Hospital de la Seu d'Urgell. D'aquesta manera, segons avança Segre, s'executarà l'acord pres per àmplia majoria el mes de març passat després que el darrer mes i mig el procés de nomenament hagi quedat paral·litzat a causa de la presentació d'un recurs per part de Compromís pel Pirineu, que reuneix les llistes municipals vinculades al PSC.

El recurs presentat pels socialistes sol·licitava al jutge "mesures cautelars" contra el nomenament de Guerra i reclamava dedicació exclusiva per a cada hospital. Compromís pel Pirineu va demanar suspendre la contractació per evitar un procés que "podria presentar irregularitats i indefinicions" i al considerar que el fet de compartir gerència podria perjudicar la qualitat assistencial dels dos centres.

Malestar pels retards

La paralització del procés de contractació ha causat malestar entre els treballadors dels dos centres hospitalaris. Segons el mateix rotatiu, el comitè d'empresa de l'Hospital Comarcal del Pallars va expressar la seva queixa en considerar que no podien estar tant de temps sense gerent, ni portar a terme una bona gestió, malgrat disposar dels directors d'àrea.

D'altra banda, i pel que fa a l'hospital de la Seu d'Urgell, la paralització ha provocat retards en l'inici de la remodelació de l'àrea residencial per a gent gran.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació