Divendres, 19 d'abril de 2024
socis

Descobreix la Fàbrica Ctretze amb Pallars Digital!

Sortegem entre tots els socis una visita guiada per a dos persones a la fàbrica, un tast de cerveses i un lot de 6 ampolles Ctretze Pirineus

Redacció 21 d'abril de 2017 a les 12:11
Ja tenim a punt la promoció mensual exclusiva per als socis de Pallars Digital. Aquest mes de maig us donem l'oportunitat de conèixer de primera mà la cervesera pallaresa Ctretze Pirineus, de la Pobla de Segur. Així, el proper dia 10 sortejarem una visita guiada per a dos persones a la Fàbrica Ctretze, un tast de cerveses i un lot de 6 ampolles Ctretze Pirineus. 

Ctretze Pirineus va néixer el 2014, tot i que la fàbrica no es va inaugurar fins a finals del 2015. L'espai té una producció d'uns 57.000 litres de cervesa a l'any. Ctretze Pirineus, a més, ofereix durant l'any visites guiades acompanyades de tasts de cerveses i d'una explicació sobre el procés d'elaboració de la cervesa.
 

Com sempre, entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de maig. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem la visita, el tast i el lot. Molta sort!



Col·labora amb el diari


Aquest sorteig forma part de la campanya de socis de Pallars Digital. Per només 3 euros al mes (36 euros/any), els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari.

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Nosaltres farem la resta. Et portarà menys de cinc minuts!
 

FORMULARI: Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació