Divendres, 26 d'abril de 2024
Residus

Alumnes del Maria Immaculada de Tremp visiten el Centre de Residus

Hi han pogut comprovar tot el procés de tractament de les escombraries

Redacció 22 d'abril de 2017 a les 10:25
En la visita se'ls entrega un díptic informatiu sobre el centre de residus | Consell Comarcal
Els alumnes del col·legi Maria Immaculada de Tremp i els del cicle formatiu de grau superior de control i educació ambiental de l'Institut de Pont de Suert, han visitat aquests dies les instal·lacions del dipòsit controlat i planta de compostatge del Pallars Jussà. D'aquesta manera han pogut comprovar tot el procés de tractament de les escombraries que ells mateixos generen.

En aquesta visita se'ls entrega un díptic informatiu sobre el centre de residus. Des del Consell Comarcal del Pallars Jussà es vol fomentar la prevenció de residus com una de les prioritats de la gestió d'aquests. 

El centre de residus consta d'una planta de compostatge i un dipòsit, que es va construir l'any 1997 per part de l'Agència de Residus de Catalunya. L'any 2002 es va projectar l'ampliació del dipòsit i la construcció d'una planta de compostatge, que entren en funcionament el 2004.

L'any passat es va tornar a ampliar la capacitat de deposició. L'àmbit d'actuació d'aquesta instal·lació inclou les comarques del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, l'Alta Ribagorça i la Val d’Aran i dóna servei a uns 35.000 habitants.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació