Dijous, 25 d'abril de 2024
robòtica

Els robots entren a les aules del Pallars

El Servei Educatiu dels Pallars posa a disposició de les escoles dues maletes pedagògiques per treballar la robòtica

Redacció 6 d'abril de 2017 a les 11:30
Alumnes de primària treballant amb codis QR | SEP
Les escoles del Pallars se sumen al projecte Robots a l'aula, amb l'objectiu de potenciar l'aprenentatge dels alumnes a partir de l'ús dels robots. El Servei Educatiu del Pallars disposa de dues maletes pedagògiques que cedeix en préstec als centres educatius. Amb aquesta eina pedagògica es busca que fomentar l'aprenentatge, la competència digital, el treball col·laboratiu i l'emprenedoria. 

La maleta de "Beebots", adreçada a alumnes d'infantil i dels primers cursos de primària, inclou sis robots i una proposta de 14 activitats on es treballa matèries com les matemàtiques, les ciències o l'orientació espacial i temporal, entre d'altres. 

D'altra banda, la maleta "Lego Wedo", per l'alumant del cicle superior de primària i el primer cicle d'ESO, conté 12 packs per construir robots. Es tracta de 17 activitats on l'alumnat treballa diferents continguts curriculuars i com a producte final es construeix un reobot.

Per completar el projecte, s'ha desenvolupat una formació específica per al professorat que utilitzarà les maletes a les aules. 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació