Divendres, 19 d'abril de 2024
baqueira beret

Aigüestortes veu viable l'ampliació de Baqueira al sector de la Peülla

La Comissió Permanent del Parc, reunida aquest divendres, no veu cap element contradictori amb la normativa del Parc

Redacció / ACN 31 de març de 2017 a les 18:20
Imatge de la reunió de la Comissió Permanent del Parc Nacional d'Aigüestortes | ACN
La Comissió Permanent del Parc Nacional d'Aigüestortes no veu cap element contradictori amb la normativa existent al projecte d'ampliació de l'estació de Baqueira Beret cap al Pallars, concretament a la subàrea Bonaigua-Peülla, dins de la zona perifèrica del Parc Nacional. El president del Patronat del Parc, Josep Enric Llebot, ha dit que organismes superiors com la Ponència Ambiental de Lleida seran els encarregats de valorar que es respecti tots els elements ambients necessaris.

Llebot ha afegit que el Parc Nacional s'ha limitat a dictaminar que el projecte es troba dins de la legalitat del Parc. Durant la reunió s'ha informat que durant aquest any es formularà la sol·licitud per aconseguir la Certificació Turística Starlight. Llebot ha demanat la implicació de tot el territori per aconseguir-la.

El pressupost previst del Parc Nacional per al 2017 és de 2,7 milions d'euros i es manté la inversió respecte a l'any 2016. Per Josep Enric Llebot "és un manteniment no satisfactori" donat que durant anys la reducció de pressupost va ser important i costarà tornar a aquelles xifres.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació