Dissabte, 20 d'abril de 2024
Procés català

Millo insta Puigdemont des de Talarn a deixar de «gastar diner públic viatjant pel món»

El delegat del govern espanyol reclama que el president de la Generalitat "es concentri en restablir el diàleg" amb l'executiu de Mariano Rajoy

Jordi Ubach Llorens 29 de març de 2017 a les 12:11
Enric Millo, rebut en la seva arribada a l'acadèmia de Talarn | Jordi Ubach
Les promeses d'inversions milionàries de Rajoy van coincidir amb la primera visita oficial de Carles Puigdemont als Estats Units. Una situació que ha desagradat profundament al delegat del govern espanyol. Enric Millo, des de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials (AGBS) de Talarn, ha instat el president de la Generalitat a deixar de "gastar diner públic viatjant pel món" amb l'objectiu de "defensar la minoria de catalans que volen trencar".

Millo ha fet aquestes declaracions abans de visitar les instal·lacions militars de Talarn, "un referent a tot Espanya per l'exèrcit de terra i per la formació de suboficials". Per Millo, l'AGBS és una de les principals infraestructures de l'Estat i del Ministeri de Defensa i ha mostrat la seva satisfacció pel fet que estigui situada a Catalunya i en concret a la comarca del Pallars Jussà. 

El delegat del govern espanyol també ha destacat que els anuncis d'ahir de Rajoy en cap cas "són una oferta a la Generalitat" sinó que l'objectiu era "informar directament a la societat catalana dels plans d'inversió". "Que Puigdemont concentri el seu temps a Catalunya, a ocupar-se dels serveis bàsics i restablir el diàleg" amb l'executiu de Rajoy, ha conclòs Millo.
 

Enric Millo ha visitat les instal·lacions de l'AGBS. Foto: Jordi Ubach


Un cop fetes les declaracions al mitjans, Millo ha visitat les instal·lacions de l'acadèmia, on s'ha reunit amb el coronel del recinte, José Andrés Luján, juntament amb la subdelegada del Govern espanyol a Lleida, Imma Manso, entre altres personalitats. Per finalitzar la seva visita a l'AGBS, Millo ha presenciat l'homenatge als caiguts.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació