Dijous, 25 d'abril de 2024
esquí

Tavascan viu el seu cap de setmana més complet

De divendres a diumenge, l'estació acull la competició Freeride, l'esquiada de Los 40 i el Carnestoltes del Club d'Esquí

Lina Borrell 3 de març de 2017 a les 13:26
Uns 60 riders participaran en aquesta edició de la Tavascan Freeride | Tavascan
L'estació de Tavascan viurà el cap de setmana més intens de la temporada amb múltiples activitats que es desenvoluparan al llarg de tres dies. Avui mateix comença la segona edició de la Tavascan Freeride, una competició a nivell nacional i internacional que té lloc a l'estació de Tavascan i que organitza l'associació Vehiculo Longo Freeride (VLF) amb la col·laboració de l'Associació Esportiva Pallars (AEP). 

Està prevista la participació del voltant de 60 riders repartits en les categories d'esquí alpí i snowboard tant en categoria masculina com femenina. El sistema de valoració vindrà determinat per quatre jutges, dos d'esquí i dos d'snowboard, que seguiran la forma de puntuació del Freeride World Tour: dificultat de la línia, aire i estil, fluïdesa, control i tècnica.

De cara a dissabte, a l'estació hi tindrà lloc l'esquiada de Los 40, una jornada festiva on els usuaris podran gaudir a pistes de la millor música a càrrec del conegut DJ de l'emissora, Adrià Ortega. Acabada la jornada, hi haurà final de festa a la nit a la discoteca Rock Dur de Sort amb el mateix deejay.

Per últim, diumenge tindrà lloc una nova jornada festiva amb el Carnestoltes de Tavascan. El Club d'Esquí i tothom qui hi vulgui participar, es disfressaran per viure la neu d'una forma original i divertida.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació