Dijous, 18 d'abril de 2024
socis

Ja tenim el guanyador del forfet de dia doble a Tavascan!

Es tracta de la novena promoció exclusiva dins la campanya de socis de Pallars Digital

Redacció 10 de febrer de 2017 a les 12:49
El forfet doble per gaudir d'una jornada a l'estació de muntanya de Tavascan, gentilesa de l'estació, ja té guanyador. Es tracta de Josep F., que ha estat premiat en el sorteig del mes de febrer. El vencedor ha estat seleccionat mitjançant un sorteig efectuat a través de la plataforma Randorium aquest divendres al matí. Enhorabona als afortunats!

Aquest és el novè sorteig dins la campanya d'associats que Pallars Digital va iniciar l'any passat. Hi han participat un total de 43 persones, les que s'han fet sòcies del diari aquests primers deu mesos de campanya. A la resta, us animem a fer-vos socis i col·laborar amb el diari per només 36 euros/any!

Com fer-ho? És molt fàcil: només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!

Proper sorteig: 10 de març

En els pròxims dies desvetllarem el premi del desè sorteig, que tindrà lloc al voltant del 10 de març. Com sempre, hi participaran tots els lectors que ja són socis i els que se'n facin abans del mateix dia 10. Molta sort!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació