Divendres, 26 d'abril de 2024
esquí

Les nevades i el canvi de temps auguren un bon final de temporada d'esquí

El president de FGC, Enric Ticó, destaca l'"espectacular" inici de temporada a Skipallars | Tavascan obre portes aquest dissabte

Jordi Ubach Llorens 13 de gener de 2017 a les 10:15
Tres esquiadors caminant per Vaquèira el passat dimecres, després de la nevada | ACN
Les nevades dels darrers dies i les que es preveuen en les properes hores, sumat al canvi de temps anunciat i que ens arribarà a partir d'aquest mateix vespre, fan ser optimistes a les estacions d'esquí pallareses. És el cas de Skipallars, que ha registrat el millor inici de temporada dels darrers anys tancant el Nadal amb un augment de visitants del 44%.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), Enric Ticó, ha destacat l'"espectacular" inici de temporada de les estacions d'esquí pallareses propietat de FGC, Espot i Port Ainé. Ticó ha assegurat que amb les nevades registrades els últims dies i les que es preveuen en les properes hores, la temporada està "pràcticament assegurada".

Tavascan inaugura dissabte la temporada

L'estació de muntanya de Tavascan inaugurarà demà dissabte la temporada d'hivern després de les últimes nevades, que han deixat a l'estació gruixos de fins a 40 centímetres de neu nova. Fins ara la falta de neu no havia permès obrir les instal·lacions de l'estació, que afronta aquest 2017 amb optimisme després de la manca de precipitacions del primer tram de la temporada.

A Baqueira Beret les últimes nevades també han animat els esquiadors, i en els últims dies s'ha notat un repunt en les reserves hoteleres. L'estació aranesa ha acumulat en l'última setmana uns 40 centímetres de neu nova. Des de finals de novembre no hi nevava tant en aquest punt (2.266 metres). 
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació