Dijous, 18 d'abril de 2024
LOTERIA

Cues de fins a dos hores a Sort per comprar loteria de Nadal

La Bruixa d'Or ha notat un lleu repunt respecte a l'any passat i les vendes han crescut un 4% | El sorteig, aquest dijous a partir de les 9h

Redacció / ACN 21 de desembre de 2016 a les 10:06
Les darreres setmanes s'han registrat cues a Sort per comprar loteria | La Bruixa d'Or
Moltes administracions de loteria registren aquesta setmana cues d'última hora prèvies al sorteig de demà. Els clients més despistats que encara no tenen el dècim desitjat aprofiten el dia per intentar aconseguir el número que busquen. La majoria d'administracions asseguren que les vendes han crescut moderadament aquest any, però també n'hi ha que apunten que podria ser el millor des del 2008, amb l'esclat de la crisi.

Entre les preferències dels clients, hi ha els dècims acabats en 5 i en 7, que són els primers que s'han acabat a les administracions. El sorteig se celebra aquest dijous a partir de les nou del matí.

Fins a dues hores de cua a Sort els caps de setmana

La Bruixa d'Or de Sort és una de les cites indispensables per als amants de la loteria. Els que han anat a buscar el seu dècim a l'últim moment han pogut comprar-lo sense haver de fer les llargues cues que s'han registrat davant de l'administració els últims caps de setmana. Alguns clients han esperat fins a dues hores per poder adquirir un dècim i fregar-lo pel nas de la bruixa, com mana la tradició.
 

Un home surt de comprar loteria a l'administració de La Bruixa d'Or, a Sort. Foto: ACN


La gent que es desplaça fins a la capital del Pallars Sobirà per comprar loteria representa un 13% del total de clients de l'administració. La resta, un 87%, opta per comprar els dècims per Internet. Pel que fa a les vendes, La Bruixa d'Or ha notat un lleu repunt respecte a l'any passat i les vendes han crescut un 4% (una xifra equivalent a tres milions de dècims, en xifres absolutes).
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació