Divendres, 19 d'abril de 2024
esquí

Skipallars presenta a Sort les novetats de la temporada 2016-17

L'acte va comptar amb el president de Ferrocarrils de la Generalitat, Enric Ticó

Redacció 19 de desembre de 2016 a les 12:57
Enric Ticó, durant el seu discurs el dia de la presentació | Skipallars
L'Oficina Comarcal de Turisme del Pallars Sobirà de Sort ha estat l'escenari aquest dissabte de la presentació de la nova temporada d'hivern 2016-2017 d'Espot i Port Ainé, les dues estacions que pertanyen a Skipallars i que són propietat de FGC. Ambdues estacions han donat a conèixer totes les novetats que es duran a terme els propers mesos d'hivern. 

La festa de benvinguda ha comptat amb la presència del president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó; dels presidents dels Consells Comarcals del Pallars Sobirà i Pallars Jussà, Carles Isús i Constante Aranda, respectivament; i de la delegada del Govern a l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós.

Durant l'acte, Ticó ha destacat el bon inici de temporada de les estacions del Pallars i ha volgut agrair a tots els treballadors la feina feta per a garantir el bon estat de la neu. Espot i Port Ainé van començar la temporada d'hivern el passat dissabte 2 de desembre, tot coincidint amb l'inici del pont de desembre. Del 3 a l'11 ambdós destins turístics van rebre un total de 15.238 visitants.
 

L'acte va reunir un bon nombre de persones. Foto: Skipallars


El director de Skipallars, Xavier Bigordà, ha explicat les novetats d'aquesta temporada, entre les quals destaca les millores en venda online i la creació de nous packs familiars per a cobrir les necessitats de les famílies, que són el públic principal de les estacions d'Espot i Port Ainé.

El forfet de temporada, a un preu més reduït

Totes les estacions gestionades pel Grup FGC ofereixen aquesta temporada productes més assequibles per apropar la neu a tots els públics. En aquest sentit, s'han reduït els preus dels abonaments.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació