Dijous, 25 d'abril de 2024
esquí

Espot i Port Ainé reben més de 15.000 persones durant el pont llarg

Bon inici de temporada per a les dos estacions pallareses de FGC | Les estacions continuaran treballant per assegurar les condicions òptimes de les pistes durant les vacances de Nadal

Jordi Ubach Llorens 13 de desembre de 2016 a les 09:59
Espot ha gaudit de bons gruixos durant els dos ponts del desembre | Skipallars
Un total de 15.238 visitants han pogut gaudir de la neu, esquiar o fer snowboard durant el pont de la Constitució i la Puríssima a les estacions d'esquí pallareses d'Espot i Port Ainé, gestionades per Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). 

Del dissabte 3 al diumenge 11 de desembre, Port Ainé ha rebut 9.038 visitants i Espot 6.200 gràcies a les òptimes condicions meteorològiques i a la producció de neu, amb gruixos de fins a 55 centímetres de neu a les cotes altes.

Tavascan, mentrestant, segueix esperant noves precipitacions que li permetin obrir les seves pistes. De moment, l'estació està oberta per a usos turístics i recreatius.

Nadal a Skipallars

Amb la mirada posada en les festes nadalenques, les estacions del Grup FGC continuaran treballant per condicionar les pistes en les millors condicions i obrir el màxim nombre de serveis i instal·lacions.
 

Esquiadors a l'estació pallaresa de Port Ainé. Foto: Skipallars


En aquest sentit, doncs, el principal objectiu és oferir un Nadal carregat de molta diversió sobre la neu. Per això, les estacions proposaran per a aquests dies de festes tot un ventall d'activitats lúdiques pensades per a tots els públics.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació