Divendres, 26 d'abril de 2024
feina

El Pallars Sobirà incorpora a 9 joves en pràctiques durant sis mesos

L'objectiu del projecte és que les persones joves millorin les seves expectatives de recerca de feina

Redacció 16 de novembre de 2016 a les 11:09
Els joves han iniciat aquest dimarts les seves pràctiques | Consell Comarcal Pallars Sobirà
El Consell Comarcal del Pallars Sobirà ha contractat nou joves d'entre 16 i 29 anys amb formació bàsicament universitària durant un període de sis mesos a jornada sencera a partir del registre de joves inscrits a la Garantia Juvenil. El Pallars Jussà també s'ha acollit a aquesta opció contractant 18 joves.

Aquest projecte està impulsat pel SOC en el marc de la Garantia Juvenil per tal que les persones joves millorin les seves expectatives de recerca de feina. L'objectiu és que aconsegueixin experiència de cara a millorar la seva ocupabilitat i obrir-los camí per accedir en un futur proper a un lloc de treball.

Es van demanar nou joves per treballar en contracte de pràctiques remunerades a l'Oficina Jove, al propi Consell Comarcal, a l'Oficina de Turisme, al servei d'Informàtica o al servei de Medi Ambient.  S'han seleccionat joves amb perfils molt diferents en funció de les tasques a què hauran de fer front.

Aquesta oferta anava destinada a persones joves amb titulació universitària, de cicles formatius o amb certificat de professionalitat que hauran de desenvolupar diferents tasques en entitats públiques.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació