Divendres, 26 d'abril de 2024
travessia de gerri

El Sobirà reclama mesures per acabar amb els col·lapses de Gerri de la Sal

El president del Consell Comarcal, Llàtzer Sibís, reclama a Foment que reforci els semàfors amb personal els caps de setmana

Jordi Ubach Llorens 10 de novembre de 2016 a les 18:37
El president del Consell Comarcal del Pallars Sobirà, Llàtzer Sibís, ha reclamat aquest dijous mesures urgents al Ministeri de Foment per solucionar els col·lapses que s'originen especialment els caps de setmana a la N-260, a Gerri de la Sal, com a conseqüència del pas alternatiu que es dóna al trànsit per les obres de la travessia urbana.

Llàtzer Sibís ha posat en dubte el sistema regulador de semàfors que donen de forma automàtica aquest pas alternatiu, del que ha dit que "no dóna sortida a les necessitats del territori", ja que dóna el mateix temps de pas als vehicles tan en sentit nord com en sentit sud "sense tenir en compte els moments de màxima afluencia de visitants".

Sibís reclama a Foment que reforci els semàfors que hi ha instal·lats actualment amb personal els caps de setmana per tal d'evitar col·lapses i cues quilomètriques de vehicles. El president ha explicat que s'ha fet arribar aquesta reclamació a Foment "reiteradament", juntament amb altres ajuntaments del Pallars Sobirà, una petició que se'ls ha denegat constantment.

Aquesta demanda arriba en previsió de la temporada d'hivern que és a punt de començar. Segons Sibís, el sistema regulador actual ha funcionat "de manera lamentable" en altres èpoques d'alta afluència turística, com a l'estiu o pel passat pont de Tots Sants.
 

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació