Dissabte, 20 d'abril de 2024
dansa

Tremp aposta per la dansa professional acollint el projecte «Fem Dansa»

Aquest dimecres ha tingut lloc la primera de les sessions amb la conferència del coreògraf i ballarí Toni Jodar

Jordi Ubach Llorens 10 de novembre de 2016 a les 09:17
Presentació del Fem Dansa, aquest dimecres a Tremp | Jordi Ubach
Tremp és un dels quatre municipis catalans que col·labora amb el projecte Fem Dansa de l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya, que té per objectiu acostar aquest art a tots els públics i a tots els territoris catalans. Fem Dansa forma part, juntament amb cinc accions més, del Pla d'Impuls a la Dansa 2016-2017 del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

El projecte està encarat a reforçar un circuit estable municipal a Catalunya per a produccions mitjanes de dansa i ampliar la xarxa d'estructures i espais d'exhibició d'àmbit nacional. Tremp hi col·labora acollint a la ciutat fins a quatre espectacles en què la dansa és la disciplina central. El primer ha tingut lloc aquest dimecres al teatre La Lira amb la conferència en moviment del ballarí i coreògraf, Toni Jodar.

Tremp és l'únic municipi de la província de Lleida que s'ha sumat a la programació de Fem Dansa. Els altres tres municipis que s'han unit al programa pilot són Martorell (Baix Llobregat), Palamós (Baix Empordà) i Alcover (Alt Camp). Aquest fet, així com la qualitat i els preus reduïts que tindran els espectacles programats, fa que des de la regidoria de Cultura de Tremp s'esperi rebre un bon nombre d'espectadors de tota la demarcació.

La resta de propostes que es podran veure a la capital del Pallars Jussà tindran lloc els dies 19 i 27 de novembre i 2 de desembre. La primera d'elles, Heart Wash, de la companyia Mar Gómez; la segona, Zaquizamí, de Roberto G. Alonso; i la tercera, Novembre, d'una de les coreògrafes més prometedores del país, Roser López.
 

Consulta el programa del Fem Dansa a Tremp

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació