Dissabte, 20 d'abril de 2024
socis

Sorteig d'un lot d'articles de GIFT, la botiga de regals del Pallars

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin donat d'alta abans del 10 de novembre

Redacció 21 d'octubre de 2016 a les 13:09
Ja hem superat la primera meitat de mes i això significa que estem en disposició d'anunciar una nova promoció pels socis de Pallars Digital. Aquest mes de novembre els associats del diari de les comarques pallareses entraran en el sorteig d'un lot d'articles gentilesa de GIFT, la botiga de regals del Pallars, situada a la rambla Doctor Pearson nº8 de Tremp.

Entraran en el sorteig tots aquells socis que s'hagin registrat abans del dia 10 de novembre. Serà al voltant d'aquest dia quan sortejarem el lot d'articles de GIFT. El guanyador tindrà, a més, l'oportunitat d'escollir entre les dos opcions que la botiga ha preparat exclusivament per Pallars Digital i que us mostrem a continuació. Molta sort!

Lot 1:
 

Lot 2:
 

GIFT, la botiga de regals del Pallars

Inaugurada l'any 2014, GIFT s'ha convertit en poc més de dos anys en la botiga de regals de referència, no només a Tremp, sinó arreu del Pallars. La varietat de productes que s'hi pot trobar, així com la seva qualitat i bon gust, han fet de GIFT la primera opció per fer un detall als teus éssers més estimats. 

Durant el mes de novembre a GIFT hi trobaràs articles pensats per regalar durant la campanya d'hivern i les festes de Nadal. La botiga ja està rebent novetats de cara a aquestes dates tan assenyalades. Vine i descobreix-les!

3 euros al mes

Aquest sorteig forma part de la campanya de socis que Pallars Digital ha iniciat recentment per tal de fidelitzar els lectors que valoren i aprecien el diari. Per només 3 euros al mes, els abonats aconsegueixen avantatges exclusius mensuals com sortejos, descomptes i promocions, a més de formar part activa del diari. 

Fer-se soci del diari és molt fàcil. Només cal entrar en aquest enllaç i omplir el formulari d'inscripció. Et portarà menys de cinc minuts!
 

Fes-te soci/a de Pallars Digital!

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació