Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

La Volta ciclista a Lleida comptarà amb arribada i sortida a Tremp

La prova es disputarà el proper cap de setmana i constarà de tres etapes

Redacció 20 de setembre de 2016 a les 10:13

Imatge de la presentació de la Volta a Lleida. Foto: Paeria


El passat divendres es va presentar a la capital del Segrià la 59a edició de la Volta ciclista a Lleida, una competició que finalment tindrà lloc del 23 al 25 de setembre després que el passat juny s'hagués d'aplaçar per les obres a la carretera de Gerri de la Sal. La Volta tindrà amb Tremp una de les arribades i sortides de la cursa. La presentació va comptar, entre d'altres, amb l'assistència de l'alcalde de Tremp, Joan Ubach; així com del director de la cursa, Sergi Escobar i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.

Ubach va explicar que "Tremp ha estat històricament col·laborador de la Volta i gairebé sempre hem acollit finals d'etapa". "Volem que sigui una jornada festiva i que la gent ho gaudeixi", va apuntar l'alcalde, que va destacar la col·laboració de la Diputació de Lleida amb el final d'etapa a Tremp. Ubach també va explicar que el projecte inicial de la Volta també incloïa etapes amb final a Vielha i la Seu d'Urgell, però que finalment s'han despenjat del circuit.

Escobar va explicar que "intentarem que la Volta sigui reconeguda per la Unió Ciclista Internacional i ampliar-la de cara l'any vinent". L'esportista lleidatà va explicar que "els contratemps que ens hem trobat en aquesta edició han significat que hem hagut de fer molts canvis però hem treballat de valent per tirar endavant aquesta competició" a la qual "esperem que participaran una vintena d'equips i un centenar de corredors".

La Volta Ciclista Internacional de Lleida constarà de tres etapes. La primera etapa sortirà divendres des de Lleida i arribarà fins a Tremp amb tres ports de muntanya. Dissabte es donarà el tret de sortida des de Tremp i s'arribarà de nou a Lleida, en concret, a l'avinguda Prat de la Riba, amb un final molt vistós a l'esprint i, diumenge, els corredors sortiran i arribaran a Lleida, amb un final de la Volta Ciclista a la Seu Vella de Lleida.

Aquesta serà la 59a edició de la Volta a Lleida, una competició històrica que va deixar de disputar-se el 2009 per problemes econòmics i que va ser recuperada pel ciclista lleidatà Sergi Escobar l'any 2014.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació