16 d'abril de 2024

El vandalisme obliga l'Ajuntament de Castell de Mur a vetar l'alcohol

Posarà en marxa una ordenança municipal per evitar desperfectes en mobiliari com els que hi va haver a la festa major de Guàrdia de Noguera

Redacció 16 de setembre de 2016 a les 13:41

Estat en què va acabar un fanal de Guàrdia de Noguera. Foto: Ajuntament de Castell de Mur


L'Ajuntament de Castell de Mur té previst en els propers mesos posar en marxa una ordenança municipal que impedeixi el consum d'alcohol a la via pública. Aquesta decisió s'ha pres un cop analitzats i denunciats els desperfectes en mobiliari urbà soferts durant la darrera festa major de Guàrdia de Noguera, la població més gran del municipi, els dies 2 i 3 de setembre.

Segons explica l'alcalde, Josep Maria Mullol, l'endemà de la primera nit de festa van aparèixer trencats un fanal, un banc i un arbre, així com diverses senyals de trànsit torçades en una zona pròxima a l'entrada del poble, on els joves acostumen a fer el botellón. A més, lamenta, es van produir desperfectes en el vehicle particular d'una veïna que es trobava estacionat molt a prop. 
 

Imatge del cotxe ratllat de punta a punta. Foto: Ajuntament de Castell de Mur


La major part dels incidents van tenir lloc la nit del divendres, ja que la vigilància dels Mossos d'Esquadra va augmentar el dissabte arran, precisament, de les queixes del consistori. Amb aquesta mesura, Mullol espera que "no es torni a produir" un cas com el d'enguany i aposta perquè es redueixin les actituds incíviques que deixen els carrers "fets un desastre".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació