Dimecres, 24 d'abril de 2024

​El professor vetat per l'AMPA de la Vall Fosca no té informes negatius

Ensenyament es reunirà dilluns amb els pares per conèixer els seus neguits tot i que reconeix que no hi ha motius per actuar contra el docent

Jordi Ubach / ACN 2 de setembre de 2016 a les 16:46

Primer pla de Miquel Àngel Cullerés, en imatge d'arxiu. Foto: ACN


El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha fet públic aquest divendres que el professor que l'AMPA de l'Escola Vall Fosca vol fer fora no té informes negatius ni de l'inspector ni del director de l'Escola Àngel Serafí i Casanovas, centre on va treballar anteriorment.

Tot i això, i a petició dels pares i mares, Cullerés es reunirà el proper dilluns amb l'AMPA de l'Escola Vall Fosca per conèixer els seus neguits, tot i que ha alertat que "al carrer es poden sentir coses, però cal contrastar la informació". Cal esmentar que el curs passat l’AMPA de la Vall Fosca ja va manifestar el seu malestar per l'adjudicació d'una baixa al mateix docent, una petició que en aquell moment va ser acceptada.

Cal remarcar que a l'inici de curs 2014-2015 Ensenyament va apartar el mestre de la seva plaça d'educació infantil a l'Escola Àngel Serafí Casanovas de Sort perquè els pares i mares dels alumnes ho van demanar. En aquella ocasió, l'AMPA al·legava "problemes de convivència" i "caràcter complicat" d'un docent que va ser destinat a fer classes de reforç als alumnes de primària. 

Cullerés, però, ha assegurat que ara tenen "més elements de judici" i que avui el departament no té motius ni evidències per actuar contra aquest docent, tot i que assegura que estaran "atents", "tant amb ell com amb la resta de professors a tot el territori".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació