Dissabte, 20 d'abril de 2024

L'AMPA de la Vall Fosca es planta contra el nomenament d'un mestre

Els pares i mares han decidit no portar els seus fills a l'Escola si Ensenyament no revoca el nomenament d'un professor d'infantil

Jordi Ubach 1 de setembre de 2016 a les 10:10

Alumnes de l'Escola Vall Fosca jugant al pati. Foto: Escola Vall Fosca


Els pares i mares d'alumnes (AMPA) de la Llar d'Infants i l'Escola Vall Fosca no portaran els seus fills al centre escolar el proper 12 de setembre, data d'inici del curs 2016-2017, si el Departament d'Ensenyament no revoca el nomenament d'un mestre d'infantil. L'AMPA ha sol·licitat en les darreres setmanes i en reiterades ocasions l'anul·lació del nomenament, petició que ha topat amb "la manca de resposta" del departament, segons l'AMPA, que ara ha decidit mostrar unànimement el seu desacord, avalada per les signatures del 100% de les famílies de l'escola.

L'AMPA demana públicament que el professor no iniciï les activitats lectives i que es tingui en compte la seva postura amb caràcter previ en futurs nomenaments per places vacants i/o baixes a l'Escola Vall Fosca. Els Serveis Territorials d'Ensenyament de Lleida, per la seva banda, han convocat els pares i mares a una reunió amb el seu director, Miquel Àngel Cullerés, que tindrà lloc el proper dilluns, per tal d'afrontar la problemàtica.

Cal esmentar que el curs passat l'AMPA de l'Escola Vall Fosca ja va manifestar el seu desacord amb l'adjudicació d'una baixa a aquest docent, petició que en aquell moment va ser acceptada. L'AMPA no ha exposat els motius pels quals està en desacord amb el nomenament del professor. 

En els darrers cursos escolars, d'altres escoles del Pirineu, com és el cas de Sort al 2014-2015, van demanar en diverses ocasions la revocació de l'adjudicació de la plaça atorgada a aquest mateix docent, petició que el Departament d’Ensenyament va concedir. En aquella ocasió, els pares i mares de Sort denunciaven que el docent havia mostrat anteriorment problemes de convivència i tacte.

El passat mes de març, l'AMPA de l'Escola Vall Fosca també va denunciar públicament que les reiterades substitucions d'una mestra al centre afectaven negativament als alumnes.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació