Dijous, 25 d'abril de 2024

Marc Miró pren possessió de l'acta de regidor a l'Ajuntament de Tremp

Substitueix Glòria González (CiU), que va renunciar al càrrec el passat mes de maig | Aprovada una moció per exigir el tren de la Pobla

Jordi Ubach 19 de juliol de 2016 a les 11:18

Marc Miró un cop ha pres possessió com a regidor de l'Ajuntament de Tremp. Foto: Jordi Ubach


El que va ser número 7 a la llista de CiU a les passades eleccions municipals de Tremp, Marc Miró, ha pres possessió aquest dilluns de l'acta de regidor a l'Ajuntament en substitució de Glòria González, que va renunciar al càrrec el passat mes de maig per incompatibilitat amb la seva tasca professional. Miró ha jurat el seu càrrec "per imperatiu legal" davant l'alcalde, Joan Ubach, qui li ha entregat el pin honorífic del consistori trempolí.

El nou regidor s'ha declarat "molt feliç i il·lusionat" de poder servir a la ciutat de Tremp, una tasca que no li és nova, ja que va ser regidor -a l'oposició- de l'Ajuntament de Tremp en l'anterior legislatura, entre els anys 2011 i 2015. Miró ha assegurat que estarà "a la disposició de tots els trempolins". "Hi posaré tot el que faci falta de la meva part", ha apuntat.

Moció pel nou tren de la Pobla

En el ple d'aquest dilluns també s'han tractat altres temes, entre els que destaca l'aprovació per unanimitat d'una moció presentada per Compromís per Tremp per exigir a la Generalitat la posada en funcionament del nou tren de la Pobla, paralitzada des del passat 27 d'abril. El consistori trempolí espera que aquesta moció serveixi a altres ajuntaments per impulsar iniciatives similars. 

També es va aprovar la modificació de la Plantilla Orgànica 2016, amb una modificació del catàleg de llocs de treball en favor d'una nova plaça de policia local.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació