Dimarts, 23 d'abril de 2024

​Florido Dolcet seguirà a la presidència de l'Associació d'Esports d'Aventura

Entre els objectius marcats hi ha millores en la senyalística i el reconeixement internacional de les titulacions

ACN 16 de juliol de 2016 a les 11:13

Florido Dolcet, durant el seu discurs de presentació de la temporada. Foto: Jordi Ubach


Florido Dolcet continuarà quatre anys més al capdavant de l'Associació d'Empreses d'Esports d'Aventura del Pallars Sobirà en ser reelegit per unanimitat dels socis de l'entitat. Dels 13 socis de l'Associació a l'assemblea i van assistir 6 i tots van donar el seu vot a Dolcet. Entre els objectius que s'ha marcat el reelegit president hi ha executar el conveni amb la Diputació de Lleida de manteniment i neteja de les lleres del riu i fer navegable el pas per les preses de Sort i Sossís.

Florido Dolcet ha dit que durant aquest mandat vol senyalitzar els miradors que s'han fet al costat del riu amb informació bàsica pels turistes i pels professionals del riu que vénen de fora, així com aconseguir el reconeixement internacional de les titulacions dels professionals dels esports d'aventura. Dolcet ha explicat que per aquesta nova legislatura es molt important ampliar els membres de l'Associació amb la incorporació de noves empreses. 

Conscient de la situació econòmica del país, Dolcet ha explicat que li agradaria recuperar l'antic Camí Real entre Sort i Llavorsí, un sender que transcorre al costat del riu i del què se n'aprofitarien tant les empreses d'esports d'aventura per fer un millor seguiment de les barques que baixen pel riu, com els pescadors, la gent que practica bicicleta de muntanya o els senderistes. Per últim, Florido assenyala que és important mantenir el conveni existent pel manteniment del cabal del riu que facilita la navegabilitat a les empreses.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació