Dijous, 18 d'abril de 2024
esports

​Sort acull la primera ultra de resistència gastronòmica del Pallars

La "Ultrafarts" ha comptat amb uns 75 participants que van recórrer 34 quilòmetres parant a fer 5 àpats complerts

ACN 13 de juny de 2016 a les 12:43

Els participants fent el vermut a Sant Josep d'Olp. Foto: Ultrafarts


Sort ha acollit aquest diumenge la cursa més gormanda: la primera ultra de resistència gastronòmica del Pallars "Ultrafarts". Els 75 participants inscrits van haver de completar un total de 34 quilòmetres i 1.450 metres de desnivell d'un recorregut circular amb sortida i arribada a Sort. Aquesta caminada, no competitiva, té la particularitat i el principal atractiu en el fet de parar cinc cops durant el recorregut per fer els corresponents àpats complets. 

Els participants van prendre la sortida després d'un cafè i unes galetes al bar Escalarre Rock de Sort. Posteriorment, a Montardit els esperava un esmorzar de forquilla i a Sant Josep d'Olp el vermut. Amb la panxa ben plena els participants van encarar la pujada més dura del recorregut fins a Llessui on van dinar a Casa Kiko. Acabat de dinar, i sense temps a fer migdiada, van baixar fins a Rialp on els esperava un complet berenar. Una ultra que començava a les 7:30h del matí, alternant paisatge, esport i gastronomia, finalitzava a les 22h al Cafè Pessets de Sort amb un sopar.
 

Els participants sortint d'esmorzar del Celler dels Joglars. Foto: Ultrafarts


L'única recomanació de l'organització per fer la "Ultrafarts" era que la gent havia d'estar acostumada a caminar i menjar bé. La caminada va transcórrer pel Batlliu de Sort i la Vall d'Àssua va ser tot un èxit i els organitzadors ja pensen en una segona edició.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació