Divendres, 19 d'abril de 2024

Mayte Rivero i Jeannine Abella repeteixen a la candidatura de CDC

El perfil dels candidats de Convergència per a les eleccions generals és dona, treballadora, jove i electe municipal

Redacció 1 de juny de 2016 a les 13:34

Presentació de la candidatura de CDC ahir a Lleida. Foto: CDC


Aquest dimarts s'ha fet la presentació a Lleida de les candidatures al Congrés i al Senat que presenta Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) per a les eleccions generals del proper 26 de juny. Com a cap de llista al Senat repeteix Mayte Rivero, veïna d’Esterri d'Àneu i senadora des de 2011. A la mateixa posició que en les passades eleccions, de número 3 al Congrés de Diputats, hi ha la Jeannine Abella, veïna d'Isona i Conca Dellà, on des de les passades eleccions municipals és tinent d'alcalde.

Rivero ha posat de manifest que la llista per Lleida i l'Alt Pirineu es caracteritza per tenir paritat absoluta, 50% dones, 50% homes i ser una llista que combina la joventut amb l'experiència, ja que la mitjana d'edat de la candidatura es de 43,4 anys. El 39% dels candidats treballa al sector públic i el 61% al privat. També ha ressaltat com a valor dels membres que conformen la candidatura que tres de cada quatre han passat per un procés d'eleccions municipals. Rivero ha finalitzant dient que "es tracta d'una llista molt equilibrada, tant territorialment com de perfil professional'.

Per la seva banda, el cap de llista al Congrés, Toni Postius, ha manifestat que per permetre la investidura "caldrà que es tinguin en compte les mancances pendents amb Lleida i l'Alt Pirineu i Aran".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació