Divendres, 19 d'abril de 2024

L'AMPA de l'Escola de Salàs reclama l'ampliació de les instal·lacions

Als 11 alumnes actuals s'hi sumen 7 nous preinscrits per al curs vinent | Les famílies alerten que les instal·lacions s'han quedat petites

Jordi Ubach 11 de maig de 2016 a les 09:39

L'Escola de Salàs de Pallars passarà d'11 a 18 alumnes el proper curs. Foto: AMPA Escola Salàs


L'AMPA de l'Escola de Salàs de Pallars ha demanat al departament d'Ensenyament i a l'ajuntament que ampliï les instal·lacions de l'escola del poble, l'únic centre que ha obert aquest curs a la demarcació de Lleida, amb 11 alumnes. Els pares i mares argumenten que les instal·lacions s'han quedat petites per acollir els set nous alumnes que ja s'han preinscrit de cara al proper curs.

Les famílies s'han mostrat preocupades pel fet que no hi hagi temps material per a fer reformes i el curs hagi de començar en condicions "precàries". Alerten que el local provisional amb el que va començar l'escola és "clarament insuficient" per als futurs divuit alumnes. L'AMPA ha manifestat en diverses ocasions la necessitat d'ampliar el centre a les institucions involucrades, i reclama un acord "urgent" tant al departament d'Ensenyament com a l'ajuntament.

L'Escola de Salàs de Pallars va reobrir el passat 14 de setembre després de 16 anys tancada, davant la petició d'un grup de pares i mares del poble per tornar a posar en marxa l'escola del poble. Aquest primer any hi han estudiat 11 alumnes, des de P3 fins a 2n de primària. Ho han fet en una única sala polivalent, un espai que s'ha hagut de dividir per acollir aula, menjador, una petita cuina i un lavabo. Des de fa anys, el CIAC de Salàs de Pallars comparteix espai al mateix edifici.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació