Dissabte, 20 d'abril de 2024

La música tradicional es deixarà sentir aquest cap de setmana a Tremp

La trobada de Música Tradicional se celebra enguany a la ciutat amb tallers i danses per a tothom

Redacció 14 d'abril de 2016 a les 13:33

El diatònic serà el protagonista del cap de setmana a Tremp. Foto: ACN


Des de divendres i fins diumenge, la ciutat de Tremp acollirà una trobada de músics que toquen instruments considerats tradicionals, com per exemple l’acordió diatònic. Aquesta trobada es ve organitzant cada any en diferents indrets de Catalunya per part dels mateixos músics, i enguany es trobaran a les terres pallareses.

El programa d'actes preveu un sopar de benvinguda al restaurant La Canonja, amb productes Al teu gust de primer plat, que acabarà amb una nit d'acordions diatònics oberta a tothom. L'endemà al matí, al Casal Cultural de Tremp, s'han previst tallers especialitzats per als assistents i tallers d'iniciació per a les persones del territori que hi tinguin interès.

Per la tarda, a partir de les 18h, hi haurà la presentació dels projectes i posteriorment un taller de danses tradicionals obert a tothom. A partir de les 22h concert i escenari obert a la plaça de la Creu, sota l'ajuntament. El diumenge els músics visitaran Salàs de Pallars i a partir de les 13h hi haurà un concert vermut a la plaça del Mercat del poble.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació