Dissabte, 20 d'abril de 2024

La plantilla de Port Ainé i Espot convoca una vaga per Setmana Santa

La vaga es durà a terme entre el 25 i el 27 de març

Redacció 16 de març de 2016 a les 13:22

Les estacions pallareses de FGC, en vaga. Foto: Consell Esportiu Pallars Jussà


El comitè d'empresa de Skipallars, que agrupa les estacions pallareses d'Espot i Port Ainé, ha anunciat una vaga entre els dies 25 i 27 de març, en plena campanya de Setmana Santa, segons ha anunciat Comissions Obreres (CCOO). En un comunicat, el sindicat denuncia que l'empresa s'ha negat a negociar el Conveni de Turisme i Explotacions de Muntanya i a convocar la mesa negociadora.

A més, el sindicat critica que Ferrocarrils de la Generalitat, titular de les explotacions, va aplicar "sense cap dilació" les retallades del 2010 "deixant les parts substancials del conveni congelades i ara es nega a negociar un conveni que està congelat des del 2012". La vaga també afecta l'estació d'esquí de la Molina i els trens cremallera de Núria i Montserrat.

Des de la Federació de Serveis a la Ciutadania (FSC) de CCOO de Catalunya han volgut reiterar la seva "voluntat de diàleg" i han tornat a demanar la convocatòria de la mesa negociadora en un breu termini de temps, "per evitar el conflicte que es produiria en els inicis d'aquesta temporada turística".

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació