Dijous, 25 d'abril de 2024

Esterri d'Àneu celebra la «Setmana de la lectura»

Maria Barbal presenta als alumnes del SES Morelló la nova edició de "Pedra de tartera"

Redacció 16 de febrer de 2016 a les 12:15
La Biblioteca Pública d'Esterri d’Àneu acull des del dia 12 i fins el 20 de febrer la Setmana de la Lectura, amb exposicions, presentacions de llibres, contacontes i espectacles. Els actes es van iniciar divendres amb la presentació de l'exposició Les veus de la terra per part del delegat del Departament de Cultura a Lleida, Josep Borrell, que va tenir lloc al vestíbul de l'Ajuntament. Acte seguit, Enric Queralt va oferir una conferència sobre com llegir a casa.

El dilluns l'escriptora pallaresa Maria Barbal va presentar pels alumnes del SES Morelló la nova edició de Pedra de Tartera, amb un debat posterior. Per dijous hi ha preparat un contacontes a càrrec de l'AMPA al vestíbul de l'Ajuntament, amb berenar inclòs. El divendres es presentarà a l'Ecomuseu el llibre Les aventures dels DTB. Siurana, Empúries i les Valls d'Àneu, a càrrec del seu autor, Eloi Gispert.

Per acabar la setmana de la lectura, el dissabte, també a l'Ecomuseu tindrà lloc l'espectacle "La màgia dels llibres" del mag Selvin.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació