Divendres, 19 d'abril de 2024
esports

Tremp premia els millors esportistes del 2015

Isidre Esteve participa a la 18a Festa de l'Esport amb una xerrada sobre la seva trajectòria, en una gala presentada pel periodista Jordi Ubach

Redacció 1 de febrer de 2016 a les 09:09

Foto de família amb tots els premiats. Foto: Llibert Cases


L'Espai Cultural La Lira de Tremp ha acollit aquest dissabte la 18a edició de la Festa de l'Esport, un esdeveniment que s'organitza cada any a través de la regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Tremp i amb les entitats esportives municipals, com un reconeixement a totes les persones i clubs relacionats amb l’esport del municipi. Durant la cerimònia, que enguany ha estat presentada pel periodista de Pallars Digital, Jordi Ubach, s'atorguen els premis a tots aquells que han destacat pels seus mèrits durant la temporada.
 
S'han concedit guardons a esportistes individuals, des de benjamins fins a veterans, tècnics dels equips que participen en competicions d’equip o individuals, directius, clubs esportius per elegir la millor entitat. També hi han hagut mencions especials a esportistes individuals, a equips, a entitats que celebrin algun aniversari, a empreses col·laboradores o a persones per la seva trajectòria en el mon esportiu.

Entre els premiats, destaquen el Club Patí Tremp, que va aconseguir el guardó a millor entitat, el ciclista Marc Vilanova, escollit millor esportista trempolí del 2015, així com el tècnic del Natural Optics Pallars Tremp de bàsquet, Miquel Murgó, que va aconseguir el guardó al millor entrenador.
 

Isidre Esteve va oferir una interessant conferència als assistents. Foto: Llibert Cases


El lliurament de premis va anar a càrrec de diferents autoritats de Tremp i de l’esportista català Isidre Esteve, que va oferir a tots els assistents una conferència sobre la seva experiència vital i professional i de les activitats que du a terme amb la seva fundació.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació