Dissabte, 20 d'abril de 2024

L'empresa Outdoor Adventour i l'Hotel Roca Blanca, premiats a Fitur

El Patronat de Turisme ha acompanyat els guardonats en la recollida dels premis

Redacció 22 de gener de 2016 a les 09:44

El responsable d'Outdoor Adventour, recollint el guardó. Foto: Patronat de Turisme


L'empresa del Pallars Sobirà Outdoor Adventour, amb seu a Sort, i l'Hotel Roca Blanca, d'Espot, han rebut dos premis en el marc de la Fira Internacional de Turisme, Fitur 2016. Outdoor Adventour ha estat la guanyadora del XXI concurs del millor producte de turisme actiu en la categoria nacional, amb una proposta que porta per títol The Great Pyrenean Adventure. Lleida (La Gran Aventura Pirinenca. Lleida) i que ofereix un combinat de natura i activitats de turisme actiu pel Pirineu lleidatà.

El tour guardonat consta de dos dies complets en plena natura i amb la pràctica de dues activitats de turisme actiu i esports d'aventura com el ràfting al riu Noguera Pallaresa el primer dia i el descens del Barranc de l'Infern, el segon. Entre una activitat i l'altra es passa la nit en un campament de muntanya muntat especialment per al grup, de tal manera que es podrà dormir enmig d'un meravellós paratge aïllat i poc conegut del Pallars.

El responsable de l'empresa, Pepo Foz, ha rebut el diploma que l'acredita amb el Premi Fitur Aire Libre 2016, en la categoria nacional. El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, juntament amb el vicepresident, Gerard Sabarich, i el director del Patronat, Juli Alegre, han acompanyat el premiat en aquest acte en la recollida del guardó de mans de la directora de l'empresa Outside Comunicación, entitat organitzadora del concurs en el marc de Fitur. En aquesta catorzena edició han estat guardonats 36 establiments de Catalunya. 
 

L'Hotel Roca Blanca d'Espot ha estat reconegut per TripAdvisor. Foto: Patronat de Turisme


D'altra banda l'Hotel Roca Blanca d'Espot ha estat guardonat en la catorzena edició dels premis Travellers' Choice Hoteles 2016 que atorga TripAdvisor, la major web de viatges del món, en la categoria de Petits Hotels. Els premis, que reconeixen sis categories, tenen en compte la qualitat del servei i la relació preu-qualitat a partir de les opinions i de les valoracions específiques per a cada categoria de premis que fan els clients. La relació dels establiments guardonats a Catalunya s’ha donat a conèixer aquest matí en el marc de Fitur.

El vicepresident del Patronat de Turisme, Gerard Sabarich, ha recollit el guardó en nom dels propietaris, en un acte que ha comptat amb la presencia de la directora general de Turisme de la Generalitat, Marian Muro. Aquest és el segon reconeixement que rep en els darrers mesos l'Hotel Roca Blanca d'Espot. El de TripAdvisor se suma al que va publicar fa un mes la plataforma Trivago.es.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació