Dijous, 25 d'abril de 2024
esports

Signen la pau

Ibai Ugarte (FC Rialp) i Ruben Ahumada (CF Tremp) es retroben només 24 hores després de l'incident de diumenge

Jordi Ubach 12 de gener de 2016 a les 09:19

Els dos jugadors damunt el terreny de joc 24 hores després de l'incident. Foto: Ibai Ugarte


Bonic gest el viscut aquest dilluns al Municipal Pedrasanta de Tremp. Ibai Ugarte i Ruben Ahumada, els dos jugadors que van protagonitzar una baralla durant el CF Tremp-FC Rialp de diumenge i que va desencadenar en una batalla campal entre jugadors i afició, han segellat la pau damunt del mateix terreny de joc on només 24 hores abans havien arribat a les mans.

Els fets es remunten just al xiulet final del derbi pallarès quan el jugador del Rialp, Ibai Ugarte, va agafar pel coll Ruben Ahumada, del Tremp. Fruit de la violenta agressió, que va acabar amb el jugador trempolí al terra, la resta de jugadors i part del públic es van embolicar en una baralla després de saltar al camp per separar els implicats. Sortosament, la cosa no va anar a més.

La trobada entre els dos jugadors, feta a instàncies de Ruben Ahumadas, l'ha fet pública l'ex-jugador del Tremp, actualment a les files del Rialp, Ibai Ugarte, a través dels seus comptes d'Instagram i de Facebook. Ahumada i Ugarte, que s'ha mostrat penedit pel que va succeir diumenge, han rectificat ràpidament en un gest que els honora.
 

Ugarte va publicar la fotografia al seu compte d'Instagram. Foto: Instagram

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació