Dissabte, 20 d'abril de 2024

El Tremp-Rialp acaba amb una batalla campal entre jugadors i afició

El Tremp s'emporta el derbi contra el Rialp (1-0) i el Pobla perd a Tàrrega (5-3)

Jordi Ubach 11 de gener de 2016 a les 09:47

El Tremp es va imposar al Rialp per la mínima. Foto: Arnau Ubach

El CF Tremp es va endur el derbi pallarès contra el FC Rialp al vèncer per la mínima al Municipal Pedrasanta en un matx de rivalitat que va acabar en brega entre jugadors visitants, l'equip local i l'afició. El matx va ser força igualat, digne d'un derbi, amb oportunitats per tots dos equips, tot i que el Tremp, que va arribar a fallar un penal, es va mostrar superior. El gol trempolí va ser obra de Durany al minut 32. La nota negativa, però, es va produir al finalitzar el partit.

Just en el xiulet final, un jugador del Rialp va agafar pel coll un del Tremp que, segons sembla, l'havia estat provocant durant tot el partit. Fruit de la violenta agressió, que va acabar amb el jugador trempolí al terra, la resta de jugadors i part del públic es van embolicar en una baralla després de saltar al camp per separar els implicats. Membres del CF Tremp van haver de sol·licitar la intervenció dels Mossos d'Esquadra, tot i que quan van arribar al camp la tensió ja havia baixat.

Al final, tres punts per un Tremp que agafa aire i optimisme de cara al futur i que és 11è amb 18 punts. El Rialp, per contra, baixa fins la cinquena posició, veient-se superat pel Ponts.

La baralla final va involucrar jugadors de tots dos equips i afició. Foto: Arnau Ubach

El Pobla, per la seva banda, va perdre al camp de l'EF Tàrrega per 5 gols a 3. Els poblatans no ho van posar gens fàcil al segon classificat i van plantar cara fins el final en un matx que va començar amb molts gols i que va arribar al descans amb 4-2. A la represa, el Pobla escurçava distàncies i somiava en puntuar, però finalment els locals van fer valer la seva superioritat. Els gols del Pobla van ser obra d'Albert Roset (2) i Mandong. Aquesta és la quarta derrota consecutiva del Pobla, que és ara 9è amb 22 punts.