Dissabte, 20 d'abril de 2024

The Beatles arriben a Spotify

La plataforma musical en "streaming" ofereix la discografia de la banda a partir del 24 de desembre

Redacció 24 de desembre de 2015 a les 11:31

S'acaba una de les grans absències a Spotify: The Beatles. El grup de Liverpool es pot escoltar a la plataforma de música virtual des de les 00:01 del 24 de desembre. En la vigília de Nadal els fans de la formació podran gaudir, per fi, de la seva música a través del famós programa, com feia mesos que es reclamava.

The Beatles ja tenia des de feia temps una "pàgina d'artista" a Spotify, però només hi apareixien temes aïllats inclosos en alguns recopilatoris. En concret, quatre cançons: Plastic Beetle, Peter Blake 2000, Free Now i Made Up. A partir de dijous es podrà escoltar la discografia completa.

La plataforma oferirà 13 àlbums amb àudio remasteritzat, a més de quatre col·leccions essencials de la mítica banda: Please Please Me, With The Beatles, A Hard Day’s Night, Beatles For Sale, Help!, Rubber Soul, Revolver, Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band, Magical Mystery Tour, The Beatles, Yellow Submarine, Abbey Road, Let It Be, The Beatles 1962 – 1966 , The Beatles 1967 – 1970, Past Masters (Volumes 1 & 2).

A part de Spotify,The Beatles també arriben aquest dijous a altres plataformes musicals en streaming: Apple Music, Google Play, TIDAL, Deezer, Groove, Slacker, Rhapsody i Amazon Prime Music.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació