Dijous, 25 d'abril de 2024

​Demanen dos anys i 25.000 euros per arrencar el nas a un jove a la Pobla

Els fets van succeir durant una baralla la nit de Nadal de 2010 a l'exterior d'una discoteca de la localitat

Redacció 18 de desembre de 2015 a les 09:12

Un vehicle dels Mossos en un control de trànsit a la Pobla de Segur. Foto: Jordi Ubach


La sala de vistes del Jutjat Penal 2 de Lleida ha acollit el judici contra quatre acusats d'agredir dos joves durant una baralla que va tenir lloc a l'exterior d'una discoteca de la Pobla de Segur, durant la matinada del 25 de desembre de l'any 2010. Els acusats, el propietari d'una explotació i els seus tres empleats, de nacionalitat romanesa, van decidir anar a la Pobla de Segur a celebrar el Nadal i van fer cap a una discoteca d'aquest municipi.

Segons informa el diari La Mañana, allà hi havia també les dos víctimes, veïns de la mateixa localitat. Sobre les cinc de la matinada hauria succeït la baralla entre els dos grups, després d'una discussió trivial, segons van informar algunes fonts. Durant aquesta baralla, un dels quatre acusats hauria arrencat, amb una mossegada, un tros de nas d'una de les dos víctimes. El Ministeri Públic demana per aquests fets dos anys de presó i una indemnització de 25.000 euros pels danys soferts pel ferit en la baralla.

Per la seva banda, l'acusació particular sol·licita que s'imposin cinc anys de privació de llibertat per un presumpte delicte de lesions i demana també que la responsabilitat civil per indemnitzar el ferit a qui li van arrencar part del nas sigui d'uns 70.000 euros, segons van informar fonts properes al cas.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació