Dissabte, 20 d'abril de 2024

​El conseller de Cultura rep els membres de la candidatura de les Falles

Els alcaldes i representants d'entitats dels diferents pobles on es celebra la festivitat han rebut un diploma commemoratiu

ACN 5 de desembre de 2015 a les 12:24

Mascarell dirigint-se als alcaldes i membres de les entitats fallaires. Foto: ACN


El conseller de Cultura en funcions, Ferran Mascarell, ha rebut aquest divendres a la seu del Departament de Cultura a Barcelona els alcaldes i autoritats que han contribuït a la declaració de les Falles del Pirineu com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. Mascarell ha agraït el treball dels municipis dels Pirineus implicats en la candidatura, en un acte en el que s'ha fet entrega de diplomes commemoratius i de reconeixement per haver contribuït en la candidatura de les Falles del Pirineu.

Els assistents han coincidit en el valor de la transversalitat de la candidatura, que ha implicat 63 municipis fallaires de Catalunya, Aragó, França i Andorra. El conseller Ferran Mascarell també ha fet èmfasi en l'aportació que suposa per a la cultura catalana el reconeixement de les Falles Pirineu com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco, ja que és la tercera tradició de Catalunya que assoleix aquesta distinció després de la Patum de Berga i el fet casteller.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació