Dijous, 25 d'abril de 2024

Josep Ignasi Llorens: «El PP va salvar l'acadèmia de Talarn»

El candidat del PP al Congrés per Lleida ha visitat aquesta setmana el mercat setmanal de Tremp amb la presidenta comarcal, Ana Cava

Redacció 4 de desembre de 2015 a les 19:06

Llorens, amb Ana Cava, durant la seva visita al mercat de Tremp. Foto: PP


El cap de llista del Partit Popular al Congrés per Lleida, Josep Ignasi Llorens, ha visitat aquesta setmana la ciutat de Tremp, on s'ha passejat pel mercat setmanal de la localitat acompanyat de la presidenta comarcal del partit, Ana Cava. Llorens ha defensat que l'acadèmia militar de Talarn "continua igual de viva que sempre gràcies a les gestions del Partit Popular, que va actuar quan la llavors ministra, Carme Chacón, va canviar el Pla d'Estudis".

Segons Llorens, l'Acadèmia General Bàsica de Sotsoficials (AGBS) "és un motor econòmic pel Pirineu i, el que és més important encara, és una realitat que vertebra l'Estat a tot Catalunya i al Pallars en concret". El candidat popular ha departit amb amb veïns, pagesos, comerciants, pensionistes i autònoms de la localitat. Llorens també ha destacat l'inici de les obres de millora de la travessia de Gerri de la Sal i ha criticat la "desídia" de la Generalitat amb la gestió dels diners de la PAC.

 

Mostra el teu compromís amb Pallars Digital.
Fes-te subscriptor per només 3€ al mes, perquè la informació de qualitat té un valor.

Fes-te subscriptor

Participació